Rep periòdicament les notícies de l'Ara.cat, segons els teus interessos

Afegeix el teu mail, selecciona les temàtiques que més t'interessen i et mantindrem informat.

Ets usuari de l'ARA? Accedeix-hi aquí

Segons actualitat

Treseixanta

T'expliquem en 360 graus temes d’actualitat que han tingut un llarg recorregut. En fem una radiografia completa perquè ho entenguis en tota la seva globalitat.

Inscriu-m'hi

els divendres

L'explorador

Descobreix les millors històries que hem publicat al llarg de la setmana.

Inscriu-m'hi

Cada dia

Titulars del dia

T'enviem un recull de les notícies més destacades de l'Ara.cat. Abans de sortir de casa, assabenta't de tot allò que cal saber, en un cop d'ull.

els divendres

Esther Vera: Bon cap de setmana

Cada divendres, la directora de l'Ara t'escriu per explicar-te els continguts del cap de setmana, t'avança els temes dels nostres suplements i et recomana tres articles destacats de la setmana.

els dilluns

Ara Política

Cada dilluns, accedeix a la informació i a l'anàlisi política amb totes les eines per afavorir el diàleg informat i raonat.

Els postpartit

Ara Barça

Una 'newsletter' ens agermana. Assabenta't de l'actualitat blaugrana amb un resum del més destacat del cap de setmana i l'anàlisi dels partits.

els dimecres

Ara Criatures

Cada dimecres, t'avancem els continguts del proper suplement 'Criatures', el punt de trobada de l'ARA sobre el món de l'educació i els infants.

Pròximament

Humor gràfic

Què hi ha al darrere d’una notícia? Ho analitzem amb humor a través de les vinyetes gràfiques dels nostres dibuixants Manel Fontdevila, Juanjo Sáez, Jordi Duró, Anthony Garner i, ara, Miquel Ferreres.