Butlletins

Inscriu-te als nostres butlletins gratuïts que et resultin interessants

Nou
Categoria 2

Ara Feminismes

Dijous

T'acostem els temes amb visió de gènere que considerem que no et pots perdre. Seleccionem els continguts sobre feminisme i gènere de la setmana, i fem una valoració sobre la notícia destacada.

Exclusiu subscriptors
Categoria 2

Treseixanta

Bimensual - Dimecres

T'expliquem en 360 graus temes d’actualitat que han tingut un llarg recorregut. En fem una radiografia completa perquè ho entenguis en tota la seva globalitat.

Exclusiu subscriptors
Categoria 1

L'explorador

Divendres

Et descobrim noves històries de temàtiques diverses que hem publicat al llarg de la setmana.

Categoria 2

Titulars del dia

Cada dia

T'informem de les notícies més destacades del dia. Abans de sortir de casa, assabenta't de tot allò que cal saber amb un sol clic.

Categoria 1

Bon cap de setmana

Divendres

La directora de l'ARA, Esther Vera, t'escriu per explicar-te els continguts del cap de setmana, t'avança els temes dels suplements i et recomana la lectura de tres articles de la setmana.

Categoria 1

Política

Dilluns

La secció de Política t'informa de com es presenta la setmana. Accedeix a la informació i l'anàlisi política amb totes les eines per afavorir el diàleg informat i raonat.

Categoria 2

Barça

Dilluns

Repassem l'actualitat blaugrana del cap de setmana amb Antoni Bassas i Toni Padilla amb 'El cafè de la Lliga, Natalia Arroyo amb el seu anàlisi del partit i un recull de notícies.

Categoria 1

Criatures

Dimecres

T'avancem els continguts del proper suplement 'Criatures', el punt de trobada de l'ARA sobre el món de l'educació i els infants.

Properament
Categoria 1

Humor gràfic

pendent

Què hi ha al darrere d’una notícia? Ho analitzem amb humor a través de les vinyetes gràfiques dels nostres dibuixants Manel Fontdevila, Juanjo Sáez, Jordi Duró, Anthony Garner i, ara, Miquel Ferreres.

Categoria 1

Dones Joc

Dijous

Et parlem d'esport i punt. Un espai més per visibilitzar les nostres esportistes a través de la veu de Natalia Arroyo, Laura Ràfols, Anna Comet o Nuria Garcí.

Nou
Categoria 1

Tinc plans

DIVENDRES

T'oferim les millors propostes d'oci i cultura perquè aprofitis al màxim el teu cap de setmana.

Exclusiu subscriptors Nou
Categoria 1

Ara Pensem

Dimecres

La veritat la construïm entre tots, és un monstre meravellós i mític que sempre intentem cercar. En aquest butlletí volem apropar-te-la des de la pluralitat d'opinions i el respecte.

Properament
Categoria 1

Emprenem

Diumenge

Créixer, talent, empresa, innovació. Posem el focus en tota tipologia d'empreses del país: des de les start-ups més innovadores fins a les grans companyies.

Properament
Categoria 1

Mengem

A DETERMINAR

Descobreix les millors receptes, menús setmanals, propostes de restaurants, recomanacions de vins, consells de nutrició i entrevistes sobre alimentació.

Properament
Categoria 1

Motor

A DETERMINAR

Descobreix les novetats sobre motor, les rutes més amagades, els vehicles amb més història i bons consells sobre seguretat.

Properament
Categoria 1

Fluor

A determinar

Tot el que no saps que vols saber. T’informem i entretenim de manera desenfadada de música, fenòmens culturals, gastronomia i tot el que es fa viral en aquests moments.

Categoria 2

Economia

Diumenge

Des de la secció d’Economia t’expliquem l’actualitat econòmica i empresarial de manera clara i entenedora.