Inscripció gratuïta al Trailwalker 2023
Recorre 100 km en 32 hores, 55 km en 16 hores o 10 km en 4 hores
Descripció

Participa en l'Oxfam Intermón Trailwalker 2023, un desafiament esportiu i solidari en equip en un entorn natural. El Trailwalker ens ofereix l'oportunitat de gaudir de l'aire lliure, caminar, córrer, ajuntar-nos en un entorn segur i a més ens dona la possibilitat d'ajudar els altres. Camina o corre contra els efectes del canvi climàtic i evitem que provoqui més desigualtat. QUI S'HI ANIMA? 4 persones per caminar o córrer 100 km en un màxim de 32 h o 55 km en un màxim de 16 h i 2 per fer equip de suport, o també pots gaudir de la novetat dels 10 km: un mínim de 2 persones i un màxim de 10 per caminar o córrer 10 km.

No t'ho pensis més: inscriu-t’hi gratuïtament i aprofita l'oportunitat de viure una experiència inoblidable arribant a Sant Feliu de Guíxols.

Cada equip en la distància de 100 km i 55 km es comprometen a recaptar un mínim de 1.500 euros amb l'objectiu de lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica. Els equips participants en 10 km es comprometen a recaptar un mínim de 500 euros en donatius.

Amb aquests donatius responem a emergències humanitàries causades pel canvi climàtic, com ara inundacions o sequeres. Millorem l'accés a aigua segura i a condicions adequades d'higiene i sanejament, i desenvolupem nous projectes que permetran a les persones més vulnerables adaptar-se als efectes del canvi climàtic i poder tenir una vida digna.

A Girona el 6 i 7 de maig. Per a més informació: https://www.oxfamintermon.org/ca/trailwalker

Per accedir a l'oferta, inicia la sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA