Taller de cuina amb Salvador Brugués
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Menú complet: sopa de farigola i tronc de lluç
Descripció
 

En aquest taller online el cuiner Salvador Brugués, especialista en cuina a baixa temperatura i al buit, professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i col·laborador d’El Celler de Can Roca, ens ensenyarà com cuinar un menú deliciós compost per sopa de farigola de primer plat i tronc de lluç de segon. Cada alumne haurà de comptar amb els ingredients de cada una de les receptes que s’indiquen a la web per poder fer les elaboracions. Al final d’aquest taller l’alumne haurà après totes les tècniques bàsiques per fer aquest menú de la mà de l’especialista i professor. 

Dia: 18 de febrer

Hora: a les 20.00 h

 

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA