Sortegem dues inscripcions per al curs exprés de narrativa a l'Escola d'Escriptura. 

El període de participació en aquest sorteig serà fins al 17 de novembre 2021. Anunciarem el guanyador el 4 de maig a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de dues inscripcions: curs virtual Exprés Narrativa
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa i guanya!
Sobre el curs

 

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès et proposa el curs virtual Exprés Narrativa, d'un mes de durada, en què aprendràs tècniques narratives clau a l'hora d'escriure:
  • com crear interès i expectatives,
  • com construir personatges rodons,
  • i com articular un conflicte narratiu potent.

I gràcies al format virtual del curs podràs fer-ho quan vulguis i on vulguis, simplement accedint al campus virtual de l'Escola per:

  • dur a terme les activitats (exercicis d'escriptura, participació a fòrums i videoxats en directe, qüestionaris autocorrectius),
  • i per accedir al materials del curs (unitats didàctiques i videocorrecció dels exercicis).

Inici: 22 de novembre de 2021

Per accedir al sorteig, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA