L’ARA sorteja entre els seus subscriptors 3 caixes Gourmet per valor de 89 € (Ametller), 3 targetes regal per valor de 60 € (illa Diagonal), 1 Caixa regal per valor de 40 € (Fent País - ) i 1 Lot de 5 llibres (Edicions 62), 2 espatlles de pernil de 5 kg valorades en 165 €/aprox. cadascuna, de la xarcuteria Andreu, 4 entrades per a El mètode Grönholm, 4 entrades per a l'espectacle familiar Jo vaig amb mi al Teatre Poliorama i 2 packs de 2 entrades al Teatre Victòria.

El període de participació en aquest sorteig serà del 22 de novembre al 28 de novembre a les 19.00 h. Per participar cal inscriure’s prèviament a l’espai del subscriptor (www.ara.cat). El període d’inscripció s’inicia el dia 22 de novembre de 2020 i acaba el dia 28 a les ...... hores. La inscripció es gratuïta. Els premis objecte d’aquest concurs queden subjectes al règim fiscal aplicable. En cas que el guanyador sigui menor de 18 anys, es podrà exigir l’autorització del seu representant legal per al seu lliurament.

El dia 28 de novembre s'anunciarà el nom del guanyador/a a través de les nostres xarxes socials (Twitter i Facebook) i a l'Espai del Subscriptor. Des de l'ARA enviarem un correu electrònic al guanyador/a de cada regal, en què especificarem què haurà de fer per rebre el premi.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador i la participació al sorteig tampoc dona dret a escollir el regal. Si per qualsevol causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la seva interpretació,  la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Tractament de dades personals: l’ARA tractarà la informació de dades personals dels participants d’acord amb el que s’estableix a la seva política de protecció de dades. Es pot consultar aquest tractament i altres condicions de l’ús del web www.ara.cat a http://www.ara.cat/avis_legal.html

Sorteig especial dels 10 anys de l’ARA
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa i emporta’t el teu regal!

 

El 28 de novembre l’ARA fa 10 anys i volem celebrar-ho amb vosaltres de la millor manera.

El motiu de tot plegat sou les persones que feu possible que el diari continuï fent un periodisme lliure i compromès. El vostre paper és imprescindible, i és per això que us portem un sorteig molt especial amb el qual podeu aconseguir premis valorats en un màxim de 165 euros, gentilesa de Fent País, Casa Ametller, la xarcuteria Andreu, l'editorial Edicions 62, L'Illa Diagonal i el Teatre Poliorama.

Sortegem un total de 22 regals (14 guanyadors):

  • 3 caixes gourmeet per valor de 89 € (Ametller Origen)
  • 3 targetes regal per valor de 60 € per gastar a l'lla Diagonal
  • 1 capsa regal per valor de 40 € de Fent País
  • 1 lot de 5 llibres de l'editorial Edicions 62: ‘La ciutat de vapor’ de Carlos ruiz Zafón, ‘Sàpiens’ de Yuval Noah Harari, ‘Vides catalanes que han fet història’ de Borja de Riquer, ‘La casa de foc’ de Francesc Serés.
  • 2 espatlles de gla ibèriques selecció Andreu. Valorades en 165 € d'Andreu Gastronomia des de 1930.
  • 4 entrades per a El mètode Grönholm al Teatre Poliorama (pel dia 7/12 a les 20h)
  • 4 entrades per a l'espectacle familiar Jo vaig amb mi al Teatre Poliorama (pel dia 6/12 a les 12h)
  • 2 packs de 2 entrades per al Mago Pop al Teatre Victòria

El nom i cognom del guanyador/a de cada regal ho comunicarem públicament per xarxes socials i a l'Espai del Subscriptor el dia 28 de novembre des de les 10 h fins les 19 h. Veure l'horari del sorteig

Participa i emporta't el teu regal!

 

Per accedir al sorteig, inicia sessió com a subscriptor
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA