Acte 'Està vigent el sistema econòmic actual?
Moderat per Esther Vera
Descripció

 

Quin tipus de sistema econòmic està més encaminat al benestar humà? Quin futur té el capitalisme tal com el coneixem avui dia?
El 10 de març farem un debat en què analitzarem la viabilitat del sistema econòmic actual i esbrinarem si hi ha millores efectives o necessitem trobar una nova forma de sistema econòmic.   

- David Fernàndez: periodista de La Directa, col·laborador de l’ARA i activista social català, va ser diputat de la CUP Alternativa d’Esquerres i portaveu dels anticapitalistes al Parlament de Catalunya entre els anys 2012 i 2015. És autor o coautor de diverses cròniques, com Rastres de Dixan (2009), L’acció política des de la comunitat (2010) i Les veus de les places (2011). Vinculat al cooperativisme, treballa a Coop57 i participa al Projecte Lliures (de pobresa, d'exclusió i de desigualtats) .   

- Antón Costas: economista, professor i catedràtic de política econòmica, ha presidit i format part de diferents comissions d'experts per assessorar governs en qüestions de política pública. Recentment ha publicat llibres i articles que analitzen les causes, els efectes i les respostes a la crisi actual.

 

Moderat per Esther Vera
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA