Sortegem cinc entrades dobles (cinc guanyadors) per al concert de Rocking Horse + Giant Rev.

El període de participació en aquest sorteig serà de l'11 de novembre al 26 de novembre de 2019. Anunciarem els guanyadors el 27 de novembre a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 5 entrades dobles per al concert Rocking Horse + Giant Rev
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Gaudeix d'una nit intensa de Rock
Sobre el concert

 

Dues de les bandes més representatives del rock fet a Barcelona s’ajunten en aquesta ocasió en una nit de rock’n’roll i amistat.

Rocking Horse i Giant Rev són vells coneguts dins de l’escena musical de la ciutat comtal, i és que fa molts anys que els components d’una i altra banda volten per aquest món fent la seva tasca com a músics professionals.

Rocking Horse estan de gira en aquests moments pel territori nacional i Giant Rev estan a punt de treure el seu segon treball discogràfic. Una oportunitat única per veure dues bandes amb un directe contundent i electritzant. No t’ho perdis!!  

 

Sortegem 5 entrades dobles. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 27 de novembre!

 

Gaudeix d'una nit intensa de Rock
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA