Sortegem una entrada dobles (un guanyador) per al partit RCD Espanyol -  Villarreal CF corresponent a la jornada de diumenge 20 d'octubre de 2019.

El període de participació en aquest sorteig serà del 10 al 17 d'octubre de 2019. Anunciarem el guanyador el 16 d'octubre a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig entrada doble RCD Espanyol - Villarreal CF
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Emporta't una entrada doble
Sobre el partit

 

L’Espanyol rebrà el Real Valladolid CF el diumenge 20 d'octubre a les 16.00 h. Sortegem una entrada doble (un guanyador) per anar a veure aquest gran partit, a peu de gespa.

Participa-hi! Anunciarem el guanyador el 16 d'octubre!

Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA