Sortegem dues entrades dobles (dos guanyadors) per al partit RCD Espanyol -  Getafe CF corresponent a la jornada de diumenge 24 de novembre de 2019.

El període de participació en aquest sorteig serà del 13 al 20 de novembre de 2019. Anunciarem els guanyadors el 21 de novembre a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig entrada doble RCD Espanyol - Getafe CF
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Emporta't una entrada doble
Sobre el partit

 

L’Espanyol rebrà el Getafe CF el diumenge 24 de novembre a les 12.00 h. Sortegem dues entrades dobles (dos guanyadors) per anar a veure aquest gran partit, a peu de gespa.

Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 21 de novembre!

Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA