Sortegem tres llibres (tres guanyadors) del llibre 'Mar d'estiu' signats per l'autor, Rafel Nadal. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 28 de maig al 14 de juny de 2020. Anunciarem els guanyadors el 15 de juny a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 3 llibres 'Mar d'estiu' signats per l'autor Rafel Nadal
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Emporta't el llibre
Sobre el llibre

 

En aquest llibre, Rafel Nadal mostra una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten. En Mar d'estiu, l'autor ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts.

Sortegem 3 llibres signats per l'autor. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 15 de juny!

Emporta't el llibre
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA