El Teatre Akadèmia ens porta 'Radionit'
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Aconsegueix un descompte exclusiu per ser de l'ARA
Descripció

 

Sinopsi
– composició per a dos veus i un cant en tres moviments –
El director i actor italià Moreno Bernardi realitza un homenatge al text “La nit just abans dels boscos” de Bernard-Marie Koltès que, malgrat fer més de 40 anys, no perd ni un bri d’actualitat i continua sent una de les seves obres més representades per la llibertat amb la que el lector la pot llegir.
La composició de Bernardi, com una pluja torrencial de paraules, sona a l’escenari dirigida en viu pel propi director. Un quadre acústic i plàstic que, gràcies a l’espai dissenyat per Jordi Quintana, transforma a Moreno Bernanrdi en el personatge, projectant el missatge de Koltès amb la seva actuació i permetent a l’espectador veure el viatge de la paraula: de poema urbà a pamflet polític, de la confessió més íntima al manifest commovedor.
A Radionit, el personatge de Koltès -que carrega amb el pes de les històries de sota els ponts i dels ulls de les putes, perdut, però tremendament lúcid en la seva recerca de l’altre com a refugi- es manifesta a l’escenari a través de l’actuació de Bernardi, les paraules que retorcen els cossos dels intèrprets i el Cant de l’Alegria, que evoca el malson en què s’ha convertit Europa pels deixats de banda.

Espectacle en castellà

Durada: 65 min

Fitxa artística

Composició i direcció en directe: Moreno Bernardi
Paraules: Bernard-Marie Koltès (La nit just abans dels boscos)
Traducció: Guillem Gefaell i David Menéndez
Repartiment: Guillem Gefaell, David Menéndez, Moreno Bernardi i Mònica Hernández
Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA