Sortegem tres llibres (tres guanyadors) del llibre El primer capità signats per l'autor, Enric Calpena. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 4 de juny al 9 de juliol de 2020. Anunciarem els guanyadors el 10 de juliol a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 3 llibres 'El primer capità' signats per l'autor Enric Calpena
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Emporta't el llibre
Sobre el llibre

 

Per a l'autor d'El primer capità, Enric Calpena, els últims anys de Gamper també exemplifiquen "els conflictes interns en el si de la directiva". Aquest "caïnisme", que va amargar la vida del fundador del Barça, pot recordar alguna de les polèmiques recents que ha viscut l'entitat. Gamper va donar el millor d'ell mateix per aixecar el FC Barcelona, i aquell mateix club que havia fundat en part el va devorar sense contemplacions.

 

Sortegem 3 llibres signats per l'autor. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 10 de juliol!

Emporta't el llibre
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA