Sortegem dues entrades dobles (dos guanyadors).

El període de participació en aquest sorteig serà fins a l'11 d'octubre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. L'11 d'octubre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de dues entrades dobles: NADIA (cia. La conquesta del Pol Sud)
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa i guanya!
Descripció

 

L’afganesa Nadia Ghulam, que va sobreviure al règim dels talibans sota una identitat masculina, ens ofereix el seu relat de vida. Conscient de la importància de controlar la seva història, transmet un missatge d’autosuperació i d’esperança. Assistim a una història única, completament real. Nadia Ghulam relata com va prendre el nom del seu germà, mort a la guerra, i es va construir un personatge d’allò més creïble. 

L’espectacle, a base de paraula, petites accions i la projecció d’imatges en moviment, fonamenta el seu discurs en l’optimisme, la confiança i una extraordinària voluntat de lluita.

La companyia La Conquesta del Pol Sud explora les relacions entre individualitat i col·lectivitat amb un llenguatge que es mou entre el documental, la poesia visual i el teatre.

 

Dia: 13 d'octubre

Hora: 20.30h

Lloc: Poble Espanyol

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA