Descompte exclusiu al Poble Espanyol
Una programació plena de propostes culturals
Descripció

 

Viu la cultura! Vine al Poble!

Aquest estiu, al Poble hi trobes una programació farcida de propostes per gaudir de la cultura a l'aire lliure mentre contribuïm entre tots a revitalitzar la vida i el sector cultural de Barcelona.

Més de 70 músics, 24 espectacles familiars de 36 companyies diferents, 11 concerts de rock, 33 concerts del festival Cruïlla XXS, 11 espectacles d'humor i 9 tallers d'artesania! I a partir del dissabte 8 d’agost, i durant tots els caps de setmana, Splash ! La festa de l’aigua (inflables i jocs d’aigua, espectacles familiars i jocs d’habilitat! Tot, en un gran espai a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat.

Refresca’t en família sense sortir de Barcelona! L'entrada també inclou l'accés al Museu Fran Daurel d'art contemporani, als tobogans gegants i a l'espectacular instal·lació audiovisual FIESTA, on viuràs l'emoció de les principals festes populars de tot un país. A més, tens a la teva disposició més de 2.500 m2 de terrasses per gaudir de vermuts, dinars i sopars amb música en directe.

Per només 5€! T’ho perdràs? 

 

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA