Sortegem dues entrades dobles per a l'obra 'Per un sí o per un no'.

El període de participació en aquest sorteig serà del 18 al 26 de febrer a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 27 de febrer enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

El Teatre Akadèmia ens porta 'Per un sí o per un no'
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem dues entrades dobles!
Descripció
 
 
Dues amigues han quedat per anar al teatre, l’amistat d’anys es troba en un punt particularment tens. Les seves vides en el món en què vivim no permeten precisament converses pausades on confrontar punts de vista. Com a molt, reben o envien algun WhatsApp o posen un m’agrada a la fotografia de l’altra.
Ja no és el mateix. Trobar-se al teatre, com fa uns anys quan passaven hores parlant davant una copa de vi o d’un cafè després de la funció, amb l’esperit eixamplat per una experiència comuna, sembla una bona manera de retrobar-se. Potser l’única.

Repartiment:
Isabelle Bres
Mari Pau Pigem
Daniel Cuello-Esparrell
Sortegem dues entrades dobles!
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA