Sortegem cinc entrades dobles (cinc guanyadors) per a l'estrena de Pepa Plana.

El període de participació en aquest sorteig serà del 26 de novembre al 10 de desembre de 2019. Anunciarem els guanyadors l'11 de desembre a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 5 entrades dobles per a l'estrena de Pepa Plana
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Gaudeix d'una obra magnífica i extraordinària
Sobre el concert

 

'Veus que no veus' presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana.

Per l’altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. Com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure? Sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar. No t’ho perdis!!  

Sortegem 5 entrades dobles. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors l'11 de desembre!

 

Gaudeix d'una obra magnífica i extraordinària
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA