Sortegem 1 entrada doble pel concert de Pep Gimeno

El període de participació en aquest sorteig serà fins al 17 de febrer a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 18 de febrer enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig d'una entrada doble pel concert de Pep Gimeno a l'Auditori
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa en el sorteig!
Descripció
 

Pep Gimeno “Botifarra” va créixer entre les cançons de les seves àvies, especialment de la uela Otilia de Benicàssim, a la Vall d'Albaida, i de ben jove va interessar-se per la tradició oral. Amb el grup Al Tall com a referent, i en un context de recuperació de les llibertats i de la llengua valenciana, Botifarra va començar a bastir una carrera artística de recuperació d'un repertori patrimonial, una trajectòria que li ha valgut la distinció del Mèrit Cultural de la Generalitat Valenciana i la Medalla d'Honor del Consell Valencià de la Cultura.

Intèrprets

Banda Municipal de Barcelona
Pep Gimeno "Botifarra", veu
Pau Chafer, piano i arranjaments
José R. Pascual-Vilaplana, direcció

Dia: 26/02/22

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA