Sortegem 10 entrades dobles (10 guanyadors) per a l'estrena d''Un PanTomàquet a Madriz'.

El període de participació en aquest sorteig serà del 17 de desembre al 29 de desembre de 2019. Anunciarem els guanyadors el 30 de desembre a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Viu l'estrena d''Un Pantomàquet en Madriz'
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig de 10 entrades dobles
Sobre l'espectacle

 

La promotora 600'NS porta el show més divertit de la temporada sota el nom 'Un Pantomàquet a Madriz'.

Juguem a la bogeria, al somriure, a riure! Mirem a la nostra ombra i Riguem-nos amb ella. Això va decidir fer Toni Cano a l'escoltar, en reiterades ocasions, la següent pregunta: Un català a Madrid !? 'Un no, centenars, milers !! El deliciós i màgic «pa amb tomàquet» té la seva versió castissa: el «pa Tumaca» Serà el mateix?

L'espectacle és un simpàtic repàs a aquestes curiositats i singularitats que amb humor i un bon pa i tomàquet ens dibuixaran un gran somriure d'orella a orella prèvia a la gran riallada.

Sortegem 10 entrades dobles. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 30 de desembre!

Un espectacle per riure sense parar
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA