Sortegem 10 entrades dobles per la sala Sarau de Badalona. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 20 de novembre al 10 de desembre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. L'11 de desembre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

'Nu', un espectacle amb senzillesa i transparència a partir d'objectes
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig de 10 entrades dobles
Descripció

 

L'Ateneu Popular 9 Barris presenta 'Nu', dins el marc del 23è Circ d'Hivern. Un espectacle de circ que vol parlar amb senzillesa i transparència de les relacions humanes a partir d'objectes.

Un espai nu, on els cossos es busquen, es perden, es fragmenten i es recomponen per confessar-nos algun dels seus secrets. Situacions absurdes sense ornaments, plens d'humor i màgia. 

Dirigit per Quim Girón, aquesta proposta reflexiona sobre el truc i despulla l'exercici del circ fins a quedar-se només amb el més essencial, fins a arribar a l'absurd.

Quan: Dissabte 22 de desembre a les 19 h 

On: Carrer de Portlligat, 11-15, 08042 Barcelona

Sorteig de 10 entrades dobles
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA