Sortegem una nit a l'Hotel Marjal de Poble Nou del Delta corresponent a la nit del 19 al 20 de setembre, en règim d'allotjament i esmorzar en habitació doble.

El període de participació en aquest sorteig serà del 13 d'agost al 14 de setembre.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Nit d'hotel i entrada al Delta Birding Festival
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig d'una nit d'hotel i una entrada doble al Delta de l'Ebre

Et ve de gust una escapada al Delta de l'Ebre? I aprofitar la teva estància per assisitir al Festival Internacional d'Ornitologia? Apunta't al sorteig i aconsegueix una entrada doble per al Delta Birding Festival i una nit a l'Hotel Marjal de Poble Nou del Delta.

El Delta Birding Festival se celebra els dies 18,19 i 20 de setembre de 2015 en un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental i un marc incomparable pel birdwachting, ofereix un programa d’activitats ampli i molt atractiu, amb conferències, presentacions, cursos, tallers, activitats a l’exterior, concursos, etc... acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per l'ornitòleg i persones que gaudeixen de la natura en general.

La nit d'hotel que sortegem és la nit del 19 al 20 de setembre, en règim d'allotjament i esmorzar en habitació doble.

Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA