La solució per entretenir i educar els nens des de casa
Nannyfy ofereix activitats online i en directe per als més petits
Descripció

 

Nannyfy, l'aplicació que connecta famílies amb cangurs de confiança, s'adapta a la situació actual oferint activitats online i en directe per entretenir d'una manera lúdica als teus fills des de casa.

Per a aquests moments que no podem sortir de casa, aquest tipus d'aplicacions són un gran aliat per a tu i els teus fills. A l'aplicació hi trobaràs un gran nombre de cangurs catalanes, tot i que la majoria d'activitats s'imparteixen en castellà.

Cada una de les activitats estan dirigides per una de les seves cangurs experta en el temari. Nannyfy s'encarrega d'organitzar classes amb nens i nenes de la mateixa edat, màxim 5 nens per classe, i són activitats que tenen una duració de 45 a 50 minuts.

La família podrà escollir i seleccionar a quines activitats vol participar el seu fill o filla; des de manualitats, yoga per nens, ball, jocs, classes d'anglès, dibuix...I altres opcions que varien segons la setmana en curs.

Des del Diari Ara, s'ofereixen descomptes exclusius! Les famílies interessades poden accedir a fer ús de 5 activitats a la setmana o bé, contractar el pack il·limitat d'activitats.

Apunta als teus nens i fes que aquesta estança a casa sigui més fàcil i divertida!

 

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA