Sortegem 1 entrada doble per a l'obra 'Moviment perpetu' el dia 7 de març del 2021.

El període de participació en aquest sorteig serà del 12 de febrer al 2 de març a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 3 de març enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'Moviment perpetu'
Participa i guanya!
Descripció

 

L’obertura de Die Geschöpfe des Prometheus és una de les primeres músiques incidentals de Beethoven. Concebuda per encapçalar el ballet homònim de Salvatore Viganò, ha passat a integrar-se al repertori orquestral com a part del conjunt d’obertures cèlebres de l’autor. Cal dir que la música d’aquest ballet, tot i el seu èxit, va ser criticada al seu temps com a “fragmentada i extremadament complexa”, anticipant en bona part els qualificatius que van acompanyar Beethoven al llarg de la seva carrera.

Veure tota la informació

On: Sala 1 Pau Casals

Dia: 07/03/2021 a les 11h

Sortegem dos 'packs' de dues entrades per anar a la Sala Flyhard
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA