Sortegem 2 entrades dobles (dos guanyadors) per anar a la Gala de cloenda de la novena edició del Most Festival, a la sessió del 17 de novembre a les 19.00 h. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 4 al 15 de novembre. 

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants. Els guanyadors s’anunciaran el 15 de novembre. Enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar.

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Vine a la Gala de cloenda del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem 2 entrades dobles

 

El Most Festival és un esdeveniment d’abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava.

Vine a la Gala de cloenda de la novena edició del Most, amb Cristina Brondo de mestra de cerimònies a l’entrega de premis de les seccions competitives, Collita 2019 i Brot.

Tot seguit, la projecció del debut de la catalana Belén FunesLa hija de un ladrón, la primera pel·lícula on Eduard Greta Fernández interpreten a la ficció els seus rols de la vida real, pare i filla. A més, per la seva actuació a la pel·lícula, Greta Fernández va rebre el premi a la millor actriu al Festival de Sant Sebastià.

En acabar s’oferirà una degustació de cava per gentilesa de la DO Cava.

Sortegem 2 entrades dobles
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA