Sortegem 4 entrades quàdruples per a l'obra Bye Bye Monstre els dies 6 i 7 de novembre (8 guanyadors)

El període de participació en aquest sorteig serà fins al 28 d'octubre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 29 d'octubre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

4 entrades quàdruples per a l'obra Bye Bye Monstre
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa i guanya!
Descripció

 

Bye Bye Monstre és el primer projecte de Dagoll Dagom pensat especialment per a famílies. Malgrat haver nascut en el moment més dur de l’etapa de confinament, aquest espectacle vol posar en valor tot allò de positiu que hem aconseguit, despertar la imaginació i recuperar la diversió a través de compartir emocions en viu i en directe. I quina millor manera de fer-ho que a través de les cançons, els balls, els dibuixos o els contes!

Participa en el sorteig i guanya una entrada quádruple!
Dies: 6 o 7 de novembre

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA