MónNatura Pirineus
Aquest esdeveniment ha finalitzat
10% de descompte!
Descripció

 

Un centre de natura que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb l'objectiu d'apropar els visitants a la natura i descobrir l'essència dels Pirineus.

Ubicat en el bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l’alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.

  • Activitats destacades:

    • Fauna dels Pirineus: Passejada guiada al Centre de fauna per conèixer algunes de les espècies d’animals més emblemàtiques dels Pirineus com el trencalòs, el linx, entre d’altres.
    • Viatja per les galàxies: El cel de MónNatura Pirineus presenta unes característiques espectaculars per gaudir d’una sessió d’astronomia sense contaminació lumínica i atmosfèrica. Durant aquesta activitat, gaudirem d’un espectacle d’estrelles, primer a una sessió interior que culmina amb una visita a l’exterior a l’observatori astronòmic, quan es fa fosc.

Aprofita un 10% de descompte per ser subscriptor de l'ARA!

*Cal reserva prèvia

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA