Sortegem 10 carnets (10 guanyadors) per al Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

El període de participació en aquest sorteig serà del 5 al 30 de juny de 2020. Anunciarem els guanyadors l'1 de juliol a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 10 Carnets Amic MACBA
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Gaudeix de les avantatges de ser Amic del MACBA
Descripció

 

Ser Amic del MACBA significa formar part d'una comunitat activa, participativa i estretament vinculada al museu. Ser Amic significa viure el MACBA de prop, profunditzar en la Col·lecció, conèixer cada exposició a través de l'equip curatorial, compartir espais de trobada, participar en activitats exclusives i tenir veu pròpia. Significa ser el primer en saber què passa en el MACBA i en el món cultural, rebre el butlletí del MACBA i les invitacions a les inauguracions. 

Només per ser subscriptor de l'ARA, sortegem 10 carnets perquè gaudeixis de visites indefinides al Museu d'Art Contemporani de Barcelona. 

* Imatge: Vista parcial de l’exposició Un Segle Breu: Col·lecció MACBA. Foto: Miquel Coll, 2019

Gaudeix de les avantatges de ser Amic del MACBA
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA