Sortegem 1 'packs'  per a dues persones per gaudir d'una experiència agroalimentaria a Mas Alba.

El període de participació en aquest sorteig serà del 28 de setembre al 28 d'octubre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 29 d'octubre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Visita la formatgeria Mas Alba i tasta els seus formatges de llet crua de cabra
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig per a dues persones d'una visita guiada, un tast i un lot de degustació!
Descripció

 

Una família arrelada a un mas de Terradelles, al Pla de l'Estany, des del 1748.

A les seves visites guiades podràs conèixer el ramat de cabres, i podràs munyir-les! Visitaràs l'obrador on elaboren els formatges i la cova on madura el Terrós, un formatge que de manera natural es mimetitza amb les parets de la cova. Acabaràs la visita amb un tast de formatges, acompanyats de vi natural i pa ecològic, i al final et podràs emportar un lot de degustació de formatges.

Els guanyadors s'hauran de posar en contacte amb Agroturisme Mas Alba per informar del dia que es podrà gaudir del premi.

Sorteig per a dues persones d'una visita guiada, un tast i un lot de degustació!
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA