Sortegem tres llibres (tres guanyadors) del llibre El mar que més m'estimo de Laia Berloso i Clarà.

El període de participació en aquest sorteig serà del 4 al 17 de setembre de 2020. Anunciarem els guanyadors el 18 de setembre a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 3 llibres 'El mar que més m'estimo' de Laia Berloso i Clarà
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Emporta't el llibre
Sobre el llibre

 

L'àlbum perfecte per comprendre la importància de cuidar els nostres mars de l'amenaça dels plàstics. Quan en Biel es capbussa al mar, descobreix que alguna cosa no va bé: l'aigua és bruta i hi ha plàstics i deixalles per tot arreu... Això no pot ser. HA DE SALVAR EL MAR costi el que costi. CUIDAR EL PLANETA ÉS IMPORTANT.

Sortegem 3 llibres. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 18 de setembre!

Emporta't el llibre
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA