Sortegem cinc entrades dobles (cinc guanyadors) per anar a veure el film 'Wackersdof', a la sessió del 19 d'octubre del 2019, a les 19.30 h a la Filmoteca de Catalunya.

El període de participació en aquest sorteig serà del 26 de setembre al 10 d'octubre.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants. Els guanyadors s’anunciaran l'11 d'octubre. Enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar.

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

L'ARA et convida a la 8a edició del cicle de cinema alemany actual
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem 5 entrades dobles per anar a veure 'Wackersdorf'

L'ARA et convida a l'estrena de la 8a edició del cicle de cinema alemany actual amb la projecció de 'Wackersdorf', del director Oliver Haffner, el dissabte 19 d'octubre a les 19.30 h a la Filmoteca de Catalunya. 


Afanya't! Tens fins a l'10 d'octubre per participar-hi! Anunciarem els guanyadors l'11 d'octubre.

 

 

Vols gaudir d'aquesta oferta?
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA