La Pedrera essencial
Aprofita el descompte!
Descripció

 

Visita audio-guiada a La Pedrera (disponible en 11 idiomes i també en versió infantil) per entrar al món d’Antoni Gaudí i descobrir en primera persona com la natura és l’origen i la inspiració de l’edifici.

La Casa Milà, coneguda com La Pedrera, és Patrimoni Mundial de la UNESCO i també la darrera obra civil de l’arquitecte. Un edifici únic, una obra mestra de la natura on es pot entendre amb profunditat l’imaginari de Gaudí. La Pedrera és també l’únic centre d’interpretació de Gaudí a Barcelona, imprescindible per conèixer tota l’obra de l’arquitecte i la seva inspiració. En total visitaràs 4.500 m2 repartits en cinc plantes.

Amb aquesta visita podràs recórrer al teu aire, i amb una completa audio-guia, els següents espais de l’edifici: l’icònic terrat dels guerrers i els seus espectaculars badalots i xemeneies; l’àtic de la balena, amb l’exposició Gaudí; el pis dels veïns que recrea la vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle xx; el pati de les flors i el pati de les papallones i el pis de la família Milà que acull la sala d’exposicions.

Visita La Pedrera durant el dia per viure l’experiència d’entrar en espais màgics on la inspiració natural de Gaudí es nota a cada racó

Aprofita un 10% de descompte per ser subscriptor de l'ARA!

*Cal reserva prèvia.

 

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA