Sortegem tres entrades dobles per Kinosuare al Cinemes Girona

El període de participació en aquest sorteig serà del 19 de novembre al 19 de desembre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 19 de desembre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Kinosaure, la màgia del cinema
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem dues entrades triples!
Descripció

 

Arriba la segona edició de Kinosaure, la programació estable de cinema infantil en català dels Cinemes Girona

Cada diumenge, els cinemes Girona es converteixen en el cau del Kinosaure, un animaló que porta històries de cinema als nens i nenes i a les seves famílies a través d'un equip de dinamització encapçalat per Fiona l'aviadora.

El cinema es transforma en un espai pensat especialment per a infants, ple de jocs, activitats participatives i pel·lícules.

Quan: 22 de desembre a les 17 h

On: Cinemes Girona (carrer Girona, 175, 08037 Barcelona)

Sortegem tres entrades dobles!
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA