Sortegem tres llibres (tres guanyadors) del llibre 'Jo molava fins que vaig ser pare' de Brian Gordon. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 17 de febrer a l'1 de març de 2020. Anunciarem els guanyadors el 2 de març a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 3 llibres 'Jo molava fins que vaig ser pare'
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Emporta't el llibre
Sobre el llibre

 

El 19 de març és el dia del pare! Encara no saps què regalar-li? Participa i guanya aquest llibre tan divertit!

En Brian Gordon és pare, dibuixant i ara també...assagista! L'autor de 'Jo molava fins que vaig ser pare' torna amb una nova remesa de còmics amb reflexions personals de propina. Més que un "manual" per a pares, és un "em ca*o en tot" per a pares. Perquè, siguem honestos: (com a pares), anem a la babalà.

 
Sortegem 3 llibres. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 2 de març!

Emporta't el llibre
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA