Cursos 'Gaudir UB'
Aprofita el descompte!
Descripció

 

GAUDIR UB és un programa d’activitats acadèmiques constituït per cursos trimestrals de vint hores, de marcat caràcter divulgatiu amb el rigor i la qualitat que n’asseguren una institució com la Universitat de Barcelona.

Els cursos estan oberts a tothom: no es requereix cap titulació prèvia ni hi ha cap requisit d’accés, més enllà de les ganes d’aprendre i de gaudir adquirint coneixements. La temàtica és molt variada i es poden trobar en els diferents trimestres cursos de les branques següents: art, música i cinema; benestar personal i estratègies professionals; ciències naturals i medi ambient; dret, ciències forenses i jurídiques; economia i empresa i ciències socials; història i antropologia; filosofia, llengua i literatura; medicina i psicologia; mobilització social i educació; i tecnologia i energia.

Cada trimestre s’ofereixen cursos independents, però que poden ser complementaris de cursos anteriors, seguint les preferències del propi alumnat. Aquesta flexibilitat permet una evolució constant del programa i seguir oferint a tothom cursos d’allò que més els interessa. D’aquesta manera, Gaudir UB manté el seu compromís de posar a disposició de la societat part del coneixement que es genera a la Universitat de Barcelona.

Aprofita el preu reduït en qualsevol dels cursos Gaudir UB!!

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA