Sortegem 10 entrades dobles (10 guanyadors) per a Gameplay, la cultura del Videojoc.

El període de participació en aquest sorteig serà del 5 al 20 de febrer de 2020. Anunciarem els guanyadors el 21 de febrer a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Gameplay, la cultura del Videojoc
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sorteig de 10 entrades dobles
Sobre l'espectacle

 

"Gameplay" fa un viatge als orígens dels videojocs, n’analitza el llenguatge i posa en valor l’impacte que han tingut tant en la cultura popular digital com en l’art i en la societat. L’exposició està pensada com un espai lúdic i de reflexió on podrem jugar i (re)descobrir la cultura del videojoc.

L'exposició és un recorregut per la història del mitjà, el llenguatge del videojoc, l’experimentació i la innovació artística i els videojocs polítics i crítics.

Sortegem 10 entrades dobles. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 21 de febrer!

Sorteig de 10 entrades dobles
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA