Sortegem 2 'packs' de 3 entrades per a l'espectacle familiar Rapunzel, la princesa perduda, que tindrà lloc al Teatre Municipal la Faràndula de Sabadell, el proper 26 i 27 de maig. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 13 d'abril al 20 de maig a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 21 de maig enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Rapunzel, la princesa perduda
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Sortegem 2 'packs' de 3 entrades per anar a la Faràndula de Sabadell
Descripció

 

Inspirada en la coneguda història dels germans Grimm, la Joventut de la Faràndula de Sabadell estrena 'Rapunzel, la princesa perduda'.

Un musical familiar amb una versió dinàmica i espectacular, plena de música i balls, amb més de 70 actors i una escenografia que no deixarà indiferent a ningú.

L'espectacle relata la història de Rapunzel, que, amb motiu el seu divuitè aniversari, pren la decisió de fugir de la torre on havia estat tancada durant anys per viure de prop la tradicional festa del seu poble. Aquesta decisió comportarà una sèrie d'aventures que acabaran d'una manera sorprenent i que la portaran a conèixer valors com l'amor i l'amistat.

Quan: 

- 26 de maig a les 18 h

- 27 de maig a les 12 h 

On: Teatre La Faràndula de Sabadell (carrer de la República, 33, 08202 Sabadell, Barcelona)

Sortegem 2 'packs' de 3 entrades per anar a la Faràndula de Sabadell
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA