Excursió d'un dia al Món Sant Benet
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Aconsegueix el descompte
Descripció

 

Món Sant Benet és una destinació única que ofereix un munt de propostes per gaudir d’un dia diferent o una estada fantàstica. Començant pel magnífic monestir medieval de Sant Benet de Bages, considerat una de les joies del romànic de Catalunya, que permet fer un viatge únic per la història, acompanyats de fascinants muntatges audiovisuals que sorprenen a cada racó. I dins mateix del monestir, cal aprofitar per endinsar-se en l’antiga residència d’estiueig de la família del pintor modernista Ramon Casas, una mansió que encisa per la seva història i pel caràcter romàntic que ha donat al monestir.

Just a escassos metres del monestir hi trobem la Fundació Alícia, un centre d’investigació en cuina on aprendre a menjar millor.

Tot això, acompanyat d’una oferta gastronòmica de referència amb 3 restaurants i el meravellós hotel Món 4****s, tot en un entorn natural incomparable al costat del riu Llobregat.

  • Experiència medieval al monestir. 
  • Experiència modernista al monestir.  
  • Experiència a la Fundació Alícia. 

*Preu especial subscriptors Diari ARA: 3 € de descompte sobre el Pass Monestir (Experiència medieval + Experiència modernista) i 5 € de descompte sobre el Pass Món Sant Benet (Experiència medieval + Experiència modernista + Experiència a la Fundació Alícia). 

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA