Descompte exclusiu en els cursos de l'Escola d'Escriptura
L'Escola d'Escriptura ofereix el curs Narrativa en directe o virtual
Descripció

 

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès et proposa per al curs 2020-2021 una àmplia oferta formativa, més de 100 cursos de diversa durada, organitzada en grans àrees: escriptura, literatura, humanitats i oficis de l'edició, seminaris i conferències. 

Destaca el curs Narrativa (90 hores / 8 mesos) disponible en dos formats diferents: videocurs en directe o curs virtual.

El curs Narrativa és la porta d'entrada idònia a l'escriptura creativa i l'alumnat aprendrà les principals tècniques narratives -construcció de personatges, tipus de narradors, creació d'escenes, classes de trames, conflicte narratiu, desencadenant i punts de gir, creació d'expectatives, temps i ritme del relat, descripcions, diàlegs, estils directes i indirectes...-; exercitarà la creativitat; trobarà el seu propi estil literari i començarà a desenvolupar un projecte de novel·la, de llibre de contes o de llibre de no-ficció. El curs Narrativa és el curs d’escriptura de més èxit a Europa.

Avantatges:

  • 5% de descompte si es matriculen a qualsevol curs -més de 100- de tota l'oferta formativa de l'Escola d'Escriptura 2020/21.
Inici dels cursos: a partir del 5 d'octubre de 2020.
Per ser subscriptor de l'ARA tens un descompte exclusiu! 
Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA