Concert Sopa de Cabra
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Celebra els 30 anys del 'Ben endins'

 

El ‘Ben endins’, l’emblemàtic disc en directe enregistrat a la Zeleste (actual Razzmatazz) i que incloïa els grans èxits de la primera etapa dels Sopa de Cabra, celebra trenta anys. Qui els hauria dit als Sopa de Cabra que aquell disc els canviaria la vida. Va tenir un èxit aclaparador i els va catapultar com la banda del moment d’una emergent escena que utilitzava el català a les seves cançons de manera desacomplexada.

Tres dècades més tard el ‘Ben endins’ ha esdevingut el disc més venut de la història del rock català amb més de 100.000 unitats venudes. És un retrat d’una generació. Un disc on hi trobem els primers grans èxits dels de Girona com: Si et quedes amb mi, El boig de la ciutat, L’Empordà, Mai trobaràs o la gamberra El sexo que me hace feliz.

Sopa de Cabra i el diari ARA recuperaran aquest moment amb un concert en què repassaran en el seu nou directe gran part d’aquest disc, i en què no faltaran també els grans èxits que els han dut a ser considerats una de les grans bandes musicals del país de tots els temps.

 

Vols gaudir d'aquesta oferta?
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA