Sortegem 2 entrades triples per a l'obra 'Un dia de festa!'.

El període de participació en aquest sorteig serà fins al 4 de novembre a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 5 de novembre enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 2 entrades triples per a l'obra 'Un dia de festa'
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Participa en el sorteig!
Descripció
 

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català i està recomanada per gaudir amb infants a partir de 3 anys.

Aquesta proposta cultural porta als cinemes catalans de tot el territori una nova manera de gaudir del cinema amb els nens i nenes, en la que les pel·lícules traspassen la pantalla per omplir de fantasia la sala de projecció. El cinema infantil, tranquil i en català de Pack Màgic conjugat a través d’un espectacle multidisciplinari dona com a resultat una experiència enriquidora que ens convida a reflexionar sobre la vida des dels feminismes i l’ecologia.

Quan? Sessió del 7/11 al Cine Majèstic de Tàrrega

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA