Curs de viticultura, enologia i tast i menú de brasa
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Cancel·lat temporalment
Descripció

 

El celler, ubicat en l’entorn privilegiat de l'Alt Penedès, té el plaer de convidar-te a viure una jornada única de naturalesa, viticultura, enologia i gastronomia. Després de visitar les vinyes i la bodega, procedireu a fer el tast de 4 vins amb premis internacionals, durant la qual l'enòleg explicarà els secrets de cadascun dels vins.
 
Una vegada acabada la visita, gaudiràs d’un menú de brasa, que es caracteritza per utilitzar productes frescos, de temporada, i de proximitat. 
 
L'activitat inclou:
- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura 
- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques 
- Tast de 4 vins Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional 
- Dossier explicatiu del curs que servirà de guia pràctica
- Menú de brasa
 
Horari: Dissabtes i diumenges de les 11h00 a les 14h00 
Durada: 3h + menú al restaurant
Aconsegueix el descompte
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA