Arriba la primera edició del Campus de Cuina Ara Mengem.
Un campus dirigit a nois i noies de 10 a 13 anys, en què es combinen activitats de cuina i alimentació saludable en col.laboració amb el Mercat de Sants i activitats lúdiques i de descoberta del Parc Agrari del Baix Llobregat.
L'objectiu és aprendre de manera divertida les nocions bàsiques de la cuina de temporada i els secrets d'una cuina saludable, a més de tot el procès que implica, des de la compra fins als nutrients que reb el cos quan ingereix el menjar. Tot això combinat amb activitats lúdiques: vela, caiac, paddle surf, descoberta del parc agrari del Baix Llobregat, bicicletada pels espais naturals del Delta del Llobregat i altres activitats sorpresa.
El cuiner Carles Gaig i la cuinera Gesamí Caramés (la cuinera del Cuines de TV3) impartiran un taller i master-class de cuina.
Entre els cuiners que cuinaran amb els joves hi ha Albert Mendiola, del restaurant Marimorena; Carlota Claver, de La Gormanda, i Oriol Sabé, de Can Marc.