Badalona la mar de vi
Cancel·lat temporalment
Descripció

 

Vine a Badalona i descobreix la seva història i el seu vi. Contempla el llegat arqueològic de l’antiga ciutat de Baetulo, jaciment declarat des del 1995 com a Bé Cultural d’Interès Nacional, i coneix la urbanització, els costums, i el dia a dia d’una ciutat romana.

I, no t’oblidis que el mar sempre ha estat un element identitari de Badalona. En època romana, l’exportació dels vins de Baetulo per a diferents punts de l’Imperi Romà tenia origen al litoral i a tot el front marítim de la vil·la. Endinsa’t pels seus carrers i fes un viatge per alguns dels indrets més emblemàtics dels badalonins.

Aquesta ruta, senyalitzada al llarg de tot el recorregut, et portarà pels punts més importants al llarg del Carrer de Mar, la Rambla, les platges i el Passeig Marítim i el famós Pont del Petroli.

I, ja per acabar el matí, arriba l’hora d’anar a dinar i de tastar les especialitats de la cuina badalonina amb un menú mediterrani que encara et farà sentir més a prop del mar!

Per rematar la tarda aprofita per fer compres/shopping pels carrers comercials del centre de Badalona, a on hi trobaràs varietat i qualitat de productes amb un servei atent i personalitzat.

Fes del teu dia, un dia a Badalona!

Viemocions i l'ARA t'ofereixen un 15% de descompte
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA