Sortegem tres llibres (tres guanyadors) del llibre 'Les amistats traïdes' de David Nel·lo.

El període de participació en aquest sorteig serà del 4 de març al 12 d'abril de 2020. Anunciarem els guanyadors el 13 d'abril a través de l'Espai del Subscriptor.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

Sorteig de 3 llibres 'Les amistats traïdes'
Emporta't el llibre
Sobre el llibre

 

Salvador Togores, traductor literari, se'n va a Suïssa a fer una estada en una residència de traductors quan tot just fa un any de la mort del seu pare. Allí, per sorpresa, trobarà el famosíssim escriptors Bachtel, autor de culte desaparegut de la circulació des de feia molt anys. 

En una altra època, Markus Bachtel havia estat amic íntim de la família Tofores, especialment del pare, però la relació es va trencar de manera abrupta i dolorosa. Durant un seguit de nits, Bachtel, li revela la increïble història de la seva vida i el perquè de la seva fugida i desaparició.  

Sortegem 3 llibres. Participa-hi! Anunciarem els guanyadors el 13 d'abril!

Emporta't el llibre
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA