Aquest any, regala't benestar amb AIRE Ancient Baths Vallromanes
Gaudeix d'un 15% de descompte per desconnectar
Descripció

 

Els centres AIRE són temples dedicats a la relaxació del cos i de la ment, en els quals el temps no existeix. Inspirats per la tradició dels banys de l'antiga Roma, Grècia i Imperi Otomà, les experiències AIRE tenen lloc en edificis històrics a Nova York, Barcelona, Chicago, Sevilla, Almeria i Vallromanes.

L'aigua pren un paper protagonista en una atmosfera de màgia i sofisticació. Les experiències AIRE es complementen amb una selecció de massatges i rituals exclusius.

AIRE Ancient Baths Vallromanes

En plena natura i a tan sols 30 km. de Barcelona, una antiga masia, els orígens de la qual es remunten al 1497, és ara un temple dedicat al descans del cos i la ment. Aquí viuràs, entre els murs originals de pedra i a la tènue llum de desenes d’espelmes, un meravellós viatge de sensacions que et portarà més enllà de la teva imaginació. Una experiència única inspirada en la tradició dels banys de les antigues civilitzacions que pots completar escollint alguns dels nostres massatges relaxants i rituals exclusius.

AIRE Ancient Baths Barcelona

Ubicat en un antic magatzem de finals del s.XX, al cor del trepidant barri del Born, el concepte AIRE surt de la necessitat que tots tenim actualment de trobar un moment per nosaltres mateixos en el que poder desconectar per complert.

L'ARA i AIRE Ancient Baths t'ofereixen un 15% de descompte perquè puguis gaudir d'un moment de relax i desconnexió, i de connexió amb el teu cos i ment.

 

Per accedir a l'oferta, inicia sessió com a subscriptor
Accedeix al teu compte de subscriptor de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA