Subscriu-te a l'ARA i gaudeix de tots els continguts
del diari multiplataforma

Tots els avantatges de ser subscriptor

Recollida del diari amb la teva targeta de l’ARA

Recollida del diari amb la teva targeta de l’ARA

Aquesta targeta et vol donar més comoditat i flexibilitat com a subscriptor, ja que et permet recollir l’ARA on vulguis i, en el cas de la tarifa flexible, també quan vulguis.

Amb la teva targeta de subscriptor podràs anar a recollir el diari de paper a qualsevol punt de venda. Només cal ensenyar la targeta digital, que tens al teu perfil d’usuari a la web o a l’app, o facilitar la targeta física al teu quiosquer per acreditar-te com a subscriptor perquè et lliuri el teu exemplar de l’ARA.

També existeixen altres modalitats d’entrega per a les subscripcions de paper (menys per a la tarifa flexible): a domicili i lliurament mixt que combina domicili i targeta.

Accés il·limitat a tots els continguts

Accés il·limitat a tots els continguts

Llegeix tota l’actualitat que t’expliquem sense límits, sempre moguts amb els mateixos valors: la llibertat, el rigor i el compromís amb la societat. Amb la nova web encara donem més protagonisme als continguts periodístics que creem des de la redacció, un equip de més de 120 persones. També sabem que l’actualitat demana immediatesa. És per això que fomentem més que mai un bonic encaix entre profunditat i immediatesa. Entre el relat en directe i l’anàlisi de què i per què passa tot.

Participació activa a través dels comentaris

Participació activa a través dels comentaris

Fins ara, els subscriptors sempre heu pogut comentar les notícies. A partir d’ara fem un pas més. Hem creat una xarxa de comunicació perquè compartiu els vostres punts de vista i interactueu amb les vostres opinions. Ara us podeu seguir entre vosaltres, mencionar-vos en comentaris, valorar els comentaris o respondre’ls.

És un dels punts més forts de la nova web, pensat exclusivament per als subscriptors, que sou el motor i l’origen de la nostra feina.

Accés a l’hemeroteca des de l’inici del diari

Accés a l’hemeroteca des de l’inici del diari

El que passa ara marca el futur, però també ve marcat pel que ha succeït anteriorment. Els subscriptors podeu accedir de manera exclusiva a qualsevol diari publicat des del naixement de l’ARA, el 28 de novembre del 2010 (ja fa 10 anys!).

Consulta el diari en PDF el dia abans a les 22:30 h

Consulta el diari en PDF el dia abans a les 22:30 h.

Per als subscriptors que sou digitals però que també us interessa veure el diari en paper en PDF, podeu consultar-lo, abans que ningú, el dia abans a les 22:30 h.

Ofertes d’oci i cultura exclusives

Ofertes d’oci i cultura exclusives

Us oferim un ampli ventall d’ofertes culturals i d’oci a l’Espai del Subscriptor. Obres de teatre, visites a exposicions, cursos online i escapades, entre altres opcions. A més, pots aconseguir la teva entrada per a formacions, debats, xerrades o altres tipus de tallers, que actualment fomentem especialment de manera online, a un preu exclusiu.

Inscripció a tots els butlletins temàtics

Inscripció a tots els butlletins temàtics

Et pots inscriure a qualsevol dels nostres butlletins temàtics sobre actualitat. És una manera pràctica de presentar-vos el seguiment de l’actualitat que més us interessa. Potser voleu rebre al vostre correu electrònic les últimes notícies en clau d’igualtat de gènere; totes les novetats sobre economia, política o esports; receptes del nostre magazín ‘Mengem’, o propostes de sèries i pel·lícules, entre d’altres.

Descàrrega il·limitada de les revistes digitals

Descàrrega il·limitada de les revistes digitals

Aquestes revistes tenen un objectiu clar: treballar una temàtica concreta i fer-ho des de diferents perspectives. Disposem d’una ‘llibreria digital’ amb més de 150 revistes que et pots descarregar lliurement. Tractem temàtiques de tot tipus, com les malalties mentals, l’Holocaust, com estalviar diners o cuinar a l’hivern, entre molts d’altres.

Seguir temes d’actualitat

Seguir temes d’actualitat

Amb la nova web hem fet un altre canvi important: l’actualitat està organitzada per temes del dia, que pots seguir i rebre’n les novetats relacionades. D’aquesta manera podràs estar al dia dels temes d’actualitat que més t’interessin.

Guardar els teus articles preferits

Guardar els teus articles preferits

No sempre tenim temps per llegir tot el que ens agradaria. Durant el dia podem anar molt enfeinats amb moltes tasques. Ho tenim present. És per això que pots guardar-te qualsevol article que t’interessi en el teu perfil i poder reprendre la lectura en el moment més oportú per a tu.

Seguir les teves firmes preferides

Seguir les teves firmes preferides

Un diari el seguim per la seva qualitat informativa. Una qualitat que ve donada per les persones que l’escriuen. Sabem, doncs, que tots tenim les nostres preferències i interessos periodístics. Per això pots seguir les firmes que més t’agradin. D’aquesta manera, quan publiquin un nou article, rebràs una notificació al teu correu perquè no te’n perdis les lectures.

Aplicació iOS i Android

Aplicació iOS i Android

La majoria de vosaltres ens llegiu a través del mòbil. És evident, anem amunt i avall i des del mòbil ens podeu llegir de manera còmoda quan vulgueu i des d’on vulgueu. Et recomanem que ho facis des de la nova aplicació (disponible en tots els dispositius d’iOS i Android), la que et mereixes. Com a subscriptor, podràs tenir accés il·limitat a tots els continguts i avantatges que hem comentat anteriorment.

Magazins de paper i digitals per a tots els gustosMagazins de paper i digitals per a tots els gustos

Magazins de paper i digitals per a tots els gustos

¿T’apassiona un àmbit concret com la lectura, la gastronomia o l'educació? A l’ARA tenim magazins, publicacions que aglutinen continguts sobre aquests àmbits, més allunyats de l’actualitat però que tanta incidència hi tenen. Com a subscriptor, hi tens accés, ja sigui en format paper o format digital.

Magazins de paper + online: 'Llegim' (literatura), 'Criatures' (educació i família), 'Diumenge' (dominical) i 'Emprenem' (‘start-ups’ i innovació).

Magazins només online: 'Mengem' (gastronomia), 'Motor' (vehicles) i 'Fluor' (creació i diversió)