Butlletins

Inscriu-te als nostres butlletins gratuïts que et resultin interessants

Exclusiu subscriptors
Categoria 2

Treseixanta

Bimensual - Dimecres

T'expliquem en 360 graus temes d’actualitat que han tingut un llarg recorregut. En fem una radiografia completa perquè ho entenguis en tota la seva globalitat.

Exclusiu subscriptors
Categoria 1

L'explorador

Divendres

Et descobrim noves històries de temàtiques diverses que hem publicat al llarg de la setmana.

Exclusiu subscriptors
Categoria 1

Ara Pensem

Dimecres

La veritat la construïm entre tots, és un monstre meravellós i mític que sempre intentem cercar. En aquest butlletí volem apropar-te-la des de la pluralitat d'opinions i el respecte.

Categoria 2

Titulars del dia

Cada dia

T'informem de les notícies més destacades del dia. Abans de sortir de casa, assabenta't de tot allò que cal saber amb un sol clic.

Categoria 1

Bon cap de setmana

Divendres

La directora de l'ARA, Esther Vera, t'escriu per explicar-te els continguts del cap de setmana, t'avança els temes dels suplements i et recomana la lectura de tres articles de la setmana.

Categoria 1

Política

Dilluns

La secció de Política t'informa de com es presenta la setmana. Accedeix a la informació i l'anàlisi política amb totes les eines per afavorir el diàleg informat i raonat.

Categoria 2

Barça

Dilluns

Repassa l'actualitat blaugrana dels últims dies. Els partits del primer equip, els temes institucionals i les opinions més destacades, a les pàgines de l'ARA.

Categoria 1

Criatures

Dissabte

El punt de trobada entre mares, pares, mestres i educadors on intentem donar resposta a preguntes freqüents sobre embaràs, criança, educació i família.

Properament
Categoria 1

Humor gràfic

pendent

Què hi ha al darrere d’una notícia? Ho analitzem amb humor a través de les vinyetes gràfiques dels nostres dibuixants Manel Fontdevila, Juanjo Sáez, Jordi Duró, Anthony Garner i, ara, Miquel Ferreres.

Categoria 2

Economia

Diumenge

Des de la secció d’Economia t’expliquem l’actualitat econòmica i empresarial de manera clara i entenedora.

Categoria 1

Motor

Dimarts

Descobreix les novetats sobre motor, les rutes més amagades, els vehicles amb més història i bons consells sobre seguretat.

Categoria 1

Fluor

Dimarts

Tot el que no saps que vols saber. T’informem i entretenim de manera desenfadada de música, fenòmens culturals, gastronomia i tot el que es fa viral en aquests moments.

Categoria 1

Tinc plans

DIVENDRES

Les millors propostes d'oci i cultura adaptades a la situació excepcional que estem vivint

Categoria 1

Educació

Cada dijous

Parlem sobre els grans temes que marquen l'agenda del sector educatiu i posem el focus en els reptes urgents i encara pendents d'assolir per a aquest nou curs.

Categoria 1

arasèries

Cada dimecres

Donem recomanacions per gaudir de les millors propostes.

Categoria 1

Emprenem

Diumenge

Créixer, talent, empresa, innovació. Posem el focus en tota tipologia d'empreses del país: des de les start-ups més innovadores fins a les grans companyies.

Categoria 1

Mengem

Dijous

Descobreix les millors receptes, menús setmanals, propostes de restaurants, recomanacions de vins, consells de nutrició i entrevistes sobre alimentació.

Categoria 1

Llegim

Dissabte

T’acostem totes les notícies del sector editorial en un espai ple de reportatges d’actualitat, crítica i opinió literària, amb totes les novetats i els clàssics de sempre.

Categoria 2

Ara Feminismes

Dijous

T'acostem els temes amb visió de gènere que considerem que no et pots perdre. Seleccionem els continguts sobre feminisme i gènere de la setmana, i fem una valoració sobre la notícia destacada.