La millor selecció de vins produïts a Catalunya amb el raïm de Catalunya. Descobreix les diferents aromes i sabors de cada vi, que expressa d'una manera única la seva zona.
Des de vins intensos, fins a vins amb aromes de flors i fruites, frescos o anisats. Un lot que no et deixarà indiferent.
- Carles Andreu Trepat: Vi negre elaborat amb la varietat reina de la Conca de Barberà. Únic, franc i intens
- Gaintus Radical: Un negre radical del Penedès, d'acidesa vibrant i molt golós en boca amb aromes de flors i fruites vermelles
- Petit Caus Blanc: Xarel·lo arrodonit amb altres varietats blanques per manifestar la frescor de la fruita
- Tardatio: La Malvasia de Sitges és una de les joies recuperades a l'Alt Penedès. Un vi amb una fresca acidesa i elegància
- Raventós d'Alella Tina 20: Una expressió molt mediterrània, de fruita blanca ben madura, un toc anisat i també herbaci molt gastronòmic
- 4 gotes: Un vi negre jove, exòtic i molt àgil, amb tot el protagonisme de la fruita fresca.