El Teatre Akadèmia ens porta 'Transbord'
Aconsegueix un descompte exclusiu per ser de l'ARA
Descripció

 

Masclisme, hipocresia, binarismes, transfòbia… Transbord podria girar al voltant d’un discurs en contra, però en aquesta ocasió hem volgut plantejar-lo precisament com un espectacle a favor: a favor de la joia de viure, a favor de les segones oportunitats, a favor dels bons records i dels que estan per construir.
 
Amb un text directe i amb tocs lírics, aquest espectacle vol tractar un tema sorprenentment tabú en la nostra esfera cultural com és la transsexualitat, i fer-ho des d’una perspectiva desacomplexada i neta: des de zero. És des d’aquí que es pot qüestionar la suposada solidesa de les identitats de les persones, tant a partir del joc escènic entre els personatges com del discurs esbojarrat i alhora lúcid del Pol.
 
Què defineix si som homes o dones? Qui ho decideix? Hem de triar només entre aquestes dues opcions? El teatre, l’espai de la màscara, de l’assaig i de la faula que condueix a la revelació, és sens dubte el millor espai en què es poden plantejar i respondre algunes d’aquestes qüestions.
 
Espectacle en català.
 
Durada: 60 min
 
Fitxa artística
 
Autor: Sebastià Portell
Direcció: Miquel Gorriz
Repartiment:
 Marc Joy (Pol)
 Assun Planas (Psiquiatra, mare i Lea)
Escenografia: Ferran Aguiló
Vestuari: Antònia Fuster
Il·luminació: Joan Borràs
Música: Enric Monfort
Cap de producció: Philip Rogers
Producció executiva: Joana Maria Coll
Aconsegueix un descompte exclusiu per ser de l'ARA
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA