Sortegem 5 invitacions dobles per a l'espectacle de Roberto Magro 'Silenzio', que tindrà lloc al Mercat de les Flors, el proper 12 d'abril a les 20.30 h. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 13 de març al 5 d'abril a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 6 d'abril enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

'Silenzio', una reflexió sobre el buit i la seva profunditat
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Aconsegueix una de les 5 entrades dobles
Descripció

 

'Silenzio' de Roberto Magro dona veu a la realitat de dones que han viscut sempre en silenci, dones forçades al silenci i capaces de suportar un món dur, hostil, insensible a la seva veu poètica. Una metàfora del nostre temps que té el desig d'estimular la reflexió sobre la importància de la poesia com a acte de llibertat i expressió davant de qualsevol situació. 

12 d'abril a les 20.30 h / Mercat de les Flors

Aconsegueix una de les 5 entrades dobles
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA