Sortegem 5 invitacions dobles per a l'espectacle de Psirc 'El meu nom és Hor', que tindrà lloc al Mercat de les Flors, el proper 19 d'abril a les 20 h. 

El període de participació en aquest sorteig serà del 10 d'abril al 17 d'abril a les 23.59 h.

Un cop tancat el període de participació es farà un sorteig entre tots els participants dins el període indicat. El 18 d'abril enviarem un correu electrònic als guanyadors en què els especificarem què hauran de fer.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar. 

La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.

'El meu nom és Hor': mans, manipulació i marionetes
Aquest esdeveniment ha finalitzat
Aconsegueix una de les 5 entrades dobles
Descripció

 

'El meu nom és Hor' és una peça basada en poesia visual, expressió personal i tècnica de circ. La peça investiga en el moviment a través d'una barreja de tècniques i disciplines que s'emmarquen en el moviment màgic de les marionetes com a motor expressiu i emotiu.

Sense que hi hagi una presència directa a l'espectacle, els artistes han begut de diverses fonts artístiques a l'hora d'entrar en mons abstractes.

El 19 d'abril a les 20 h al Mercat de les Flors

Aconsegueix una de les 5 entrades dobles
Subscriu-te a l'ARA
Accedeix al teu compte de l'ARA